Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

РПУ-Велинград два нови автомобила

09 април 2009, Четвъртък | 22:30

Информация от Община Велинград

прессъобщение   С активното съдействе на кмета на община Велинград Иван Лебанов Министерството на вътрешните работи предостави за нуждите на РПУ-Велинград два автомобила – „Шкода“ и „Лада-Нива“.

   Днес в 12.00ч. пред сградата на общината кметът Иван Лебанов официално връчи ключовете от превозните средства на техните ползватели. Инспектор Йордан Рогачев получи лекия автомобил „Шкода“, а за нуждите на полицейското управление в Сърница бе връчен автомобилът „Лада-Нива“. С присъщия за него хумор кметът Лебанов отбеляза, че оттук нататък общината ще търси съдействие за предоставянето и на хеликоптер, за по-висока разкриваемост на случаите.

* Снимките са предоставени от Росица Пашова, ПР на Община Велинград.

Коментари

Нека си имаме и хеликоптер , но дано да го използваме за други цели1

#1 Стефка в Петък, 10 април 2009 21:29

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени