Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Национален конкурс по горско стопанство

13 април 2009, Понеделник | 14:57

ПГГС с награда

Съби Събев - ПГГС   На 08.04.2009г. в зала 400 на Министерство на земеделието и храните се проведе национален ученически конкурс по горско стопанство. Конкурсът се провежда ежегодно през месец април, в дните на Седмицата на гората и има за цел да поддържа инициативата, интереса и любовта на младите хора – ученици в професионалните гимназии по горско стопанство към гората и природата. За участие постъпиха 20 теми от 13 профилирани училища.

   Приветствие към участниците и техните ръководители отправиха д-р инж. Л. Тричков – и.д. директор „Горска политика” от името на ДАГ и г-жа Диана Атанасова – директор „Наука и образование ” от името на МЗХ.

   Пето място зае Съби Събев с тема „Преоткрийте защитените територии на Сините камъни” от ПГГС "Христо Ботев", гр. Велинград.

   Всички участници получиха лично от г-жа Светла Бъчварова – заместник министър на МЗХ поощрителни грамоти за участие, а първите петима предметни награди, финансирани от бюджета на МЗХ и ДАГ.

* Информацията и снимковият материал са любезно предоставени от ПГГС "Христо Ботев"

Коментари

Поздравявам Съби Събев и нека оттук нататък да изкачва стълбицата на успеха !

#1 Надя в Вторник, 14 април 2009 18:07

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени