Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Доц. д-р Милко Милев гостува на ПГГС "Христо Ботев"

15 април 2009, Сряда | 13:06

Среща-разговор за кандидатстудентските изпити

Доц. д-р Милко Милев   По традиция всяка година в ПГГС "Христо Ботев" гостува деканът на факултет "Горско стопанство и дърводобив" на Лесотехническия институт. Вчера от 13:30 часа доц. д-р Милко Милев се срещна със зрелостниците, които бяха изпълнили фоайето на гимназията. След кратките встъпителни думи да директора на ПГГС г-н Шулев, доц. Милев запозна учениците с детайли, които те трябва да знаят при подготовката за изпити и кандидатстването в Лесотехническия университет.

   Разбира се той не пропусна да отбележи и перспективите пред бъдещите студенти, да поощри техния стимул и желание за по-нататъшно усъвършенстване в сферата на горското стопанство.

    Част от срещата може да видите тук:

 

Коментари

Хубави са такива срещи , оттук нататък всичко е в ръцете на зрелостниците. Успех!

#1 Надя в Сряда, 15 април 2009 22:43

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени