Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Щедри дарения от кмета

17 април 2009, Петък | 19:57

Домът за стари хора "Ела" с нови придобивки

Дом за стари хора "Ела" дарение   В навечерието на един от най-големите християнски празници - Великден, бяха стоплени и сърцата на възрастните хора от дом „Ела”. Днес, 17април, в 10 ч., кмета г-н Лебанов, заместниците му – Янчев, Бабучи, Даскалов, Цветанова и Тома Пачалов - зам. председател на Областния съвет на социалистите, гостуваха на дома за стари хора. Те бяха любезно посрещнати от Писана Петрова – директор на дома и Ангел Ачев.

   Да поздравят с песни възрастните хора, да ги зарадват с козунак и яйца, тук бяха и малките природозащитници от СОУ ”Св.Св.Кирил и Методий” с учителката им по биология Елена Василева. Днес бе вълнуващ ден за старите хора от дом „Ела”. Те получиха не само топлина и внимание от задушевната среща, но и много щедро дарение от г-н Лебанов- 12 телевизора и две кафе машини.А за тези , които са се записали да отидат на почивка на море, той обеща , че ще поеме разноските им по пътуването.

   Вижте снимки тук: Дом за стари хора "Ела", Великденско дарение, а тук проследете срещата:

 

Коментари

Благородно дело! Браво на кмета и на заместниците му!

#3 uliana в Събота, 18 април 2009 21:25

Хубаво ще е , ако поне месечно някой се сеща за тези хора, не е нужно непременно посещението да е свързано с подаръци, но вниманието , че някой се е сетил за тях. А за нещо дребничко да се занесе , понякога се намира начин.

#2 Стефка в Петък, 17 април 2009 21:08

Ами браво на кмета. И старите хора имат нужда от внимание и радост.

#1 Пепо в Петък, 17 април 2009 20:31

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени