Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Отново борба за стадиона

21 април 2009, Вторник | 17:48

Фидел Беев изгони спортисти от стадиона

.   Вчера детският отбор на велинградския футболен клуб „Чепинец“ прие гостуващия тим на Брацигово в мач от областното първенство при децата. Футболната среща бе насрочена за 20.04.2009г. от 11.00 часа. В началото на второто полувреме обаче на игрището на Кална баня се появява депутатът Фидел Беев, който обвинява треньорите от детско-юношеската школа на „Чепинец”, че са навлезли в частна собственост без разрешение.

fidel beev   Народният представител е отправил сериозна закана, че при подобен повторен случай, теренът ще бъде разоран. По този повод кметът на община Велинград Иван Лебанов заяви, че до изпълнителния директор на "Спорт-Бееви" ЕАД Бонка Беева са изпратени три предупредителни писма с молба да се отвори спортното съоръжение. Към писмата са били прикрепени и графиците за спортните прояви на местните клубове. Писмата обаче не са достигнали до получателя, тъй като куриерите не откриват никого на посочения адрес. Може би ще предприема и други начини, за да защитя интересите на спортните клубове и да разговарям със собственика на единствения стадион, коментира кметът Иван Лебанов и намекна, че ще се обърне за съдействие към органите на полицията за обявяване за национално издирване.

* Снимките са предоставени от Росица Пашова, ПР на Община Велинград.

Коментари

Бея па какво толкова се е развикал ? Какво толкова не могат да се погодът с общината. Какво му пречи да пуска децата и поІголемите на стадиона да играят?

#6 Пепо в Сряда, 22 април 2009 22:34

"NARODEN" PREDSTAVITEL- NYMA SHTO!SAMO LICNI INTERESI!

#5 svemar в Сряда, 22 април 2009 08:09

Да, по принципе е така. Като е собственик може да си прави каквото иска! Само да ви припомня, че от приватизация Венецуела беше почти останала без държавни предприятия и всичко беше разграбено и източвано. Уго Чавез обаче върна доста от тези сделки! Защо да не можем да направим това и в България! Всички неизгодни за обществото приватизации обратно към държавата!

#4 Spas в Вторник, 21 април 2009 20:21

Nagul ne nagul beq si e v pravoto sled kato toi e spobstvenik. Ob6tinata si e vinovna 4e mu dade stadiona

#3 Kiro в Вторник, 21 април 2009 19:34

Супер нагъл е този бей! Ни срам , ни очи.

#2 надя в Вторник, 21 април 2009 18:52

Просто нямам думи! Такива долни игри разиграва народния представител! Ама какво да правим, ще го търпим, като сме го избрали, или по-точно като са ни го избрали.

#1 kalispera в Вторник, 21 април 2009 17:56

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени