Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Общинското ръководство засажда дръвчета

22 април 2009, Сряда | 17:10

Инициатива по случай деня на земята

ден на земята засаждане дръвчета   Макар и мрачно и дъждовно, днес, 22 април, денят на земята беше отбелязан от Общинската администрация и работещи в "Екотитан" по възможно най-добрия начин. В парка пред Ж.П. гарата в Чепино от 9 часа се бяха събрали ентусиасти, които най-напред почистиха парковото пространство, а после засадиха дръвчета.

   Измежду различните дървесни видове бяха засадени три лъжекипариса, два вида храсти като жив плет и моливно дърво. Кметът Иван Лебанов засади моливното дърво. Разбира се не останаха безучастни и двамата зам. кметове Бабучи и Янчев. На фона на общото настроение и под шеговитите закачки на кмета, макар и дъждовно всички останаха удовлетворени от свършената работа.

Снимки от събитието: Засаждане дръвчета в деня на земята.

 

Коментари

Супер. Остават още много паркове, обаче... Чакаме!! хаха

#3 Spas в Четвъртък, 23 април 2009 10:21

Ей, браво на общинарите. Дано всички паркове се направят и подържат за да може да им се наслаждаваме!

#2 Пепо в Сряда, 22 април 2009 22:31

Прекрасна инициатива от страна на общинското ръководство!Града Ви ще стане още по-прекрасен!

#1 lora в Сряда, 22 април 2009 20:57

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени