Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Открит урок по география

28 април 2009, Вторник | 08:12

В СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" зазвуча английска реч

Открит урок география СОУ Кирил и Методий Велинград   СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" продължава своята традиция за иноваторски начини на представяне на учебния материал. В понеделник, 27 април, в 13:00 часа, учителката по география Славка Караджова проведе открит урок по география на английски език. Нейните ученици разказаха на английски за различни световни организации.

   Измежду представените организации бяха Pacific Islands Forumэ, различни организации към Обединените нации, Southern African Development Community, Mercosur, ASEAN, Organization of American States. Учениците от 11 клас Гергана Захариева, Илияна Дафова, Атанас Дулев, Никол Веселинова и Георги Джиев разкриха историята на тези организации, тяхната дейност и географските области, в които действат. Презентацията беше онагледена с проектор.

   На открития урок присъстваха директорът на училището Пламен Алеков, зам. директорката Ася Мечева и учителките Калъчева, Делиева и Попова. Те поздравиха учениците за доброто им представяне и им пожелаха успехи.

   Снимки от урока: Открит урок по география на английски - "Световни организации", а част от презентацията вижте тук:

 

Коментари

Похвално, браво!

#3 Rdlk в Вторник, 28 април 2009 19:48

Excellent! Keep it up! Kalispera, kalispera, явноне си чувала индиец да говори английски. То си е цяло шоу. Тези ученици се справят добре! Браво!

#2 Spas в Вторник, 28 април 2009 16:20

Похвално! Доста нестандартен начин за провжедане на урок. Може би ако повече учители експериментират с подобни нестандартни похвати, ще успеят да привлекат вниманието и задържат интереса на учениците. Браво на учениците, които успяват да представят урока на английски език. Само трябва да оправят произношението си, защото звучат малко като индийци. Но хубавото е, че имат достатъчно време за това. Пожелавам им да напредват още повече с образованието си и защо не - да имат шанса да продължат в чужди, престижни университети!

#1 kalispera в Вторник, 28 април 2009 09:59

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени