Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Liqueur - ритъмът на забавлението

28 април 2009, Вторник | 23:03

Подвижна дискотека гостува във Велинград

.   Първата подвижна дискотека но колела от 27 април вече е във Велинград. Уникалното национално турне на звездите от музикална агенция Liqueur Management, което стартира на 1 април за два дни гостува в града ни, за да донесе незабравими преживявания, емоции и танци на велинградчани.

   Валери Ненчев, собственик на клубове и агенция Liqueur Management, е направил страхотна организация на своя екип и техника - пет тира, джипове и леки коли. Идеята на дискотеката е да се канят само БГ певци, като Велинград се радва на Мария Илиева и Любо. Част от парите, събрани от тази дискотека ще се дадат на асоциация "Да съхраним жената" с цел подпомагане на хора в неравностойно положение.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени