Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Разширяване на семенната база

28 април 2009, Вторник | 23:25

Практика на учениците от ПГГС

Час по практига ПГГС   В слънчевия следобяд на 28 април, деветокласници от ПГГС "Христо Ботев" проведоха своя час по практика по предмета ОГСД - Основи на горско стопанската дейност. Този предмет включва изучаването на горски култури, механизация и ловно стопанство и се преподава от инж. Вергиния Георгиева.

   Най-често посевът в горските разсади е в лехи, затова и учениците оформиха лехите в рамките на часа-практика, а утре в тях ще бъдат засадени семена от кедри, бял бор, чер бор и смърч. Тези семена, каза учителката г-жа Георгиева, се садят по-рано на пролет, но тази година засяването е малко закъсняло поради лошите атмосферни условия.

   Снимки от часа: Час по практика в ПГГС "Христо Ботев"

Коментари

Слънчева новина за слънчеви събития в слънчев ден със слънчеви младежи: Не знам, дали тук е мястото, но искам да поздравя екипа на сайта Градвелин за това, че не само са толкова актуални, а винаги успяват да отразят положителните неща, които се случват във Велинград. Омръзнало ми е от скучни новини, крими хроники, сухи статии, всяване на страх и ужас по 90% от медиите. В този сайт има някак си много положително и оптимистично настроение. Някак си ми е приятно да чета новините, статиите, раздел "Личности". Започвам да вярвам, че има и добри хора, широкоскроени с отворени очи за бъдещето и доброто. Благодаря ви, че ви има. Страхотни сте, продължавайте все в този дух, ставайте все по-добри и никога никога не губете този позитивизъм.

#1 kalispera в Сряда, 29 април 2009 01:05

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени