Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Димитър Дановски с нови медали

28 април 2009, Вторник | 23:37

Още два златни медала

Димитър Дановски  медали   На 25 и 26 април в Горна Оряховица се проведе държавно първенство по канадска борба за мъже, юноши, ветерани и инвалиди. Велинградското златно момче Димитър Дановски, което умело съчетава любовта към гората и тръпката към спорта завоюва отново два златни медала и грамоти.

   След протичане на първенството в Горна Оряховица бе определен и националния отбор, който ще представи България на 19-то европейско първенство по канадска борба в София от 1 до 6 юни 2009 год. За наша радост, Димитър Дановски ще участва в отбора, а ние ще очакваме неговите нови победи.

Коментари

Браво на Димитър, от сърце го поздравявам!

#3 Стефка в Петък, 01 май 2009 14:00

Браво !

#2 Rdlk в Сряда, 29 април 2009 21:57

Браво на Димитър! Градът трябва да се гордее с него и с всички останали младежи, постигнали такива успехи в своите области.

#1 kalispera в Сряда, 29 април 2009 00:59

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени