Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Общината и училище за политика в интерес на децата

29 април 2009, Сряда | 23:30

Инициативи в полза на комплекса за социални услуги

прессъобщение   Община Велинград и Българското училище за политика подписаха споразумение за сътрудничество в интерес на това заедно да осъществяват инициативи, които са насочени за изграждането на социални навици и умения на децата от “Комплексa за социални услуги за деца и семейства в риск”. Взаимодействието на двете страни ще бъде осъществено в областта на творчеството, музиката и спорта. Училището вече е създало библиотека и художествено-творческо ателие в Комплекса. От своя страна то ще работи с децата в различни извънкласни инициативи за изнтегрирането им в обществото, ще разработва и реализира съвместни проекти по програми. На свой ред при необходимост общината ще осигурява съдействие от страна на всички свои структури и отдели.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени