Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Победи за ученици от ОУ "Христо Ботев"

29 април 2009, Сряда | 23:43

Постижения в състезанията по плуване

ОУ Христо Ботев   На 25 април в гр. Пазарджик, ученици от ОУ „Христо Ботев” участваха в Зоналните ученически игри 2008-2009, организирани от ДАМС, МОН и РИО, съобщиха от ОУ "Христо Ботев" - Велинград. Първо място по плуване бе спечелено при момичета от V до VІІ клас. Гордост за града ни са всички участвали - Вангелина Драганова, Марияна Марчева, Ирина Делиева, Катерина Данчева, Цветелина Русинова, Никол Делиева, Ива Дулева и Вилимира Байлова. Ръководството на училището изразява своята радост и пожелава на всички младу плувци много успехи и добро представяне на състезанията през месец май.

Коментари

ehe nie i men me ima we :P:P:P:P

#1 kateto в Събота, 02 май 2009 15:15

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени