Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

День победы за плувците от ОУ "Христо Ботев"

12 май 2009, Вторник | 22:28

Победи за момичетата от училището

pluvci   На 09.05.2009 г. в гр. Сандански се проведе мини финал на Ученически игри по плуване, съобщиха от ОУ "Христо Ботев" - Велинград. Отлично се справиха в различните стилове и щафета със своите противнички от гр. Сандански - Вангелина Драганова, Цветелина Русинова, Марияна Марчева, Ирина Делиева, Катерина Данчева и Вилимира Байлова.

Ръководството на ОУ „Христо Ботев” поздравява всички участнички със следното: “Момичета сърдечно Ви благодарим, обичаме ви и Ви пожелаваме на 16 и 17 май 2009 г. в гр. Велико Търново на финала на републиканското - пълен триумф”.

Коментари

Браво! Пожелавам им успех на финала!

#1 Rdlk в Вторник, 12 май 2009 23:38

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени