Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Знаем ли историята на нашето училище?”

12 май 2009, Вторник | 23:10

Състезание на петокласници от СОУ „Св.Св. Кирил и Методий” - Велинград

Sou Kiril i Metodii sustezanie   Истинска историческа борба за първенство по познания за живота и делото на братята Кирил и Методий и историята на училището, носещо тяхното име, се проведе между петокласници днес - 12-ти май от 13 часа. В СОУ „Св.Св. Кирил и Методий” е стара традиция да се провежда урок по родолюбие. На този урок, със състезателен характер, се любуваха всички присъстващи - ученици от училището, пом. директорката Мария Боснева, учителите по история - Елена Бояджиева, Тодор Делиев, Гергана Николова – психолог, Светла Стоева – биолог, Ивайло Олев - учител по информационни технологии.

   Два фронта, два отбора - на Тигрите и Лъвовете и едно компетентно жури от десетокласниците - Ангел Георгиев, Виолета Златарева и Елена Алексиева.

   Тигрите от пети „А” клас - Елена Савова, Диана Чолакова, Георги Георгиев, Цветелина Кюлюмова, Спасимира Корумова, с класен ръководител Елена Василева воюваха оспорвано с Лъвовете от пети „Б” клас - Красимира Андреева, Петя Пипева, Александра Масларова, Симона и Стефчо, с класен ръководител Мария Делиева. Разликата от 8 точки не помрачи доброто настроение на децата. Лъвовете завоюваха 73 точки, а Тигрите 65. За разнообразие бе включена и викторина от въпроси за историята на училището, водена от ученичката Лиляна Кривулева. Гора от ръце растеше при задаване на въпросите, което показа, че всеки един ученик добре е научил своя урок по родолюбие.

   Вижте част от състезанието тук:

Коментари

q stiga

#4 simeon в Вторник, 13 октомври 2009 16:24

Страхотно е!

#3 вики в Петък, 15 май 2009 16:50

ko iti znaee wee :D

#2 emm в Петък, 15 май 2009 16:29

Интересно !

#1 Rdlk в Сряда, 13 май 2009 23:18

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени