Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Население на Австралия"

15 май 2009, Петък | 10:15

Открит урок по география в ОУ "Христо Ботев"

urok po geografia ou hristo botev velingrad   На 14-ти май, в 11 ч., в кабинета по география на ОУ „Христо Ботев” - Велинград, се проведе открит урок на тема "Население на Австралия". Учениците от седми "В" клас пред учители от родното училище и учители от Пазарджишка област показаха, че в невероятния свят на географията са направили едно успешно пътуване до Австралия с помощта на учителката им Нина Томова. Урокът бе разнообразен с интересна презентация, въпроси, поднесени по по-различен начин, обща работа по групички, попълване на отговори в тетрадките.

   Знанията на учениците и умението на учителката да ги научи, бяха оценени от присъстващите гости. Вижте част от урока тук:

 

Коментари

g-ja tomova :O :O :O :O :L

#3 dilyan в Сряда, 28 декември 2011 17:39

super sa :D

#2 mimi в Понеделник, 02 ноември 2009 20:39

Поздрави на всички деца и учителката! Хубаво е , прекрасно е да си ученик, това децата не трябва да забравят!

#1 Стефка в Петък, 15 май 2009 20:31

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени