Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Не на агресията в училищата!"

17 май 2009, Неделя | 21:22

Инициативи на деца от Велинград

ne na agresiata    С различни прояви бе отбелязан Денят за борба срещу агресията от малките ученици във Велинград. Целта на организираните мероприятия беше да се покаже на децата как да работят в колектив, да уважават себе си и другите около тях и да помагат на своите другарчета в беда. В СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” учениците от началните класове предприеха поход до местността „Гергевана”. Други, ръководени от своите учители, посетиха парка до хотел „Рич”, където организираха много игри. В ОУ „Христо Ботев” учениците казаха „Не” на агресията под формата на рисунки. Младите художници апелираха с табели: „Не на агресията и знака „STOP” и нарисуваха много разплакани лица и деца в беда.

 Величка Лазарова

Коментари

Дано децата спазват тези съвети !!! Поздравления!

#3 лилия в Сряда, 20 май 2009 14:08

орхидея hubavo 6te e tova ako decata go razbirat

#2 Rdlk в Неделя, 17 май 2009 22:14

децата трябва да се уважават !не трябва да се карат ,да се бият ,и да се дразнят помежду си!ние възрастните трябва да ги научим на доброта и уважение !

#1 орхидея в Неделя, 17 май 2009 22:02

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени