Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Културни прояви в СОУ "Кирил и Методий"

23 май 2009, Събота | 15:05

Калейдоскоп от изложби

СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" чествания   Дни преди най-светлия български празник 24 май в СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" цари радостно въодушевление. Сякаш училището е оживяло от радостен глъч, усмивки, украси, изложби и още много други прояви в рамките на честванията на 120 годишнината на училището.

   Фоайето на първия етаж посреща всеки с интересна фотоизложба, направена от ученици с техни фотоси на тема "Училище на моите мечти", "Моят град" и "Моите мечти". Вторият етаж се е превърнал на оазис с красиви цветове - притегателен кът с подредени саксии и кошници с цветя, приковават погледа ти и ти е трудно да откъснеш очи. Учениците и техните учители са вложили много умения, старания, фантазия и желание при подреждането на цветята, за да доставят естетическа наслада и празнично настроение на всеки посетител. А за ценителите на духовното изкуство учениците са подредили красиви пана и икони, изработени от тях. Не по-малко впечатляващи са избраните творби посетени на първоучителите. Рисунките, изобразяващи светите братя, рисувани от учениците по памет също са намерили своето място в училището.

   Своите художествени умения за рисуване на асфалт показаха учениците Диана Чолакова (5 клас), Галина Атанасова (6 клас), Тодор Халачев (6 клас), които взеха съответно първо, второ и трето място, за което още се бориха Гергана Георгиева, Събина Димитрова, Ели Петричева, Магда Петричева и Александра Тонева. Мария Пенева и Венцислава Попова от 6 клас получиха поощрителни награди.

   Вижте още снимки: Фотоси, икони, рисунки, цветя...

Коментари

Талантът на децата е изключителен !Умението да творят е нещо много хубаво ! Всеки има скрити заложби ,които по една или друга причина не показва . Нека да ги насърчим за да покажат , какво могат !

#1 орхидея в Събота, 23 май 2009 16:19

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени