Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Демонстрационен урок по английски

24 май 2009, Неделя | 01:06

Ученици от ПГИТ подобриха знанията си по английски

Keith Kelly   На 21 май от 13 ч. в ПГИТ "Алеко Константинов" Велинград, Кийт Кели (Keith Kelly) - международен езиков консултант проведе демонстрационен урок по английски език на тема туризъм. Това е от поредицата мероприятия, които са набелязани в дейността на ПГИТ по посока усъвършенстване на обучението по чужд език във връзка с бъдещата реализация на учениците. В местната гимназия английския език освен общообразователно се изучава и по професионалните предмети.

   На урока присъстваха ученици от всички професии в гимназията от 9-и до 11-и клас и учители по чужд език и други предмети. Представяйки себе си, семейството и живота си, Кийт Кели започна урока. С типичния си английски хумор той създаде една задушевна атмосфера, за да могат учениците по-лесно да се отпуснат. Кийт Кели проведе урока в три части - лексика, четене и дискусии. В началото той раздели присъстващите ученици на две групи и ги нарече отбора на ските и отбора на сноуборда. Ученици от двете групи трябваше да познават думи, които лекторът смислово обясняваше.По-нататък урокът протече по план, учениците четоха и дискутираха на теми, свързани с туризма.

    Вижте снимки от урока тук: Демонстрационен урок по английски в ПГИТ, а клипче на част от него:

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени