Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Факелно шествие

24 май 2009, Неделя | 16:53

120 факела осветиха града

Факелно шествие   След дългата поредица от всякакви интересни прояви в чест на 120 годишнината си, СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Велинград направи невероятен светещ парад, състоящ се от 120 факела, който тръгна от сградата на училището и стигна до центъра на града. Никога Велинград по това време не е бил толкова оживен - много граждани и гости на града снимаха с фотоапарати запалените факли и възторженото шествие. Една пламтяща гора от факли, едно небе в разноцветни зари написаха неповторима приказка в 120 годишната история на СОУ "Св. Св. Кирил и Методий".

    Вижте снимки от факелното шествие: Факелно шествие.

 

Коментари

Ами браво на "Кирил и Методий" интересно са го измислили. Поздравявам ги с 120 годишнината!

#1 Rdlk в Понеделник, 25 май 2009 14:02

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени