Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Изпращане на випуск 2009 в СОУ "Кирил и Методий"

25 май 2009, Понеделник | 10:54

Абитуриенти се сбогуват с училището

Изпращане на абитуриентите СОУ Св Св Кирил и Методий  Трогателно бе изпращането на абитуриентите от випуск 2009 от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" Велинград на 22 май сутринта в двора на училището. Страхотно вълнение обвзе всички при издигане на българския трибагреник. Отец Александър освети новото знаме, избродирано от Мария Мандова.

   Ученици с отличен успех и приети в престижни училища бяха наградени от директора - Николай Шенков за престижно представяне в университета Ричмънд, САЩ; Мария Гончева в университета Единбург, Великобритания; Йордан Ласонов - Флорида, САЩ; Христо Маргов - Ковънтри, Великобритания.

   Зрелостниците бяха поздравени с музикални изпълнения от детска вокална група "Караоке" и едно вълнуващо изпълнение на песента "Show must go on", изпълнено от Спас и Карина. След това знамето на училището бе предадено от Васил Пирински на Атанас Дулев и всички дванадесетокласници преминаха под него и както в музикалния поздрав на Спас и Карина - Шоуто трябва да продължи, пожеланията на всички присъстващи на това тържество бе наистина животът от тук нататък на младите хора да бъде едно безкрайно шоу.

   Видео на част от изпращането проследете тук:

 

Коментари

12 "А" клас, обичам Ви с цялото си сърце! Благодаря Ви за всяка секунда, която споделихте с мен, благодаря Ви за всичко, което научихме взаимно, за приятелствата, които създадохме и хилядите усмивки, които изгряха на лицата ни! Не искам да променям нито една подробност от 4те години, които изживяхме заедно! Доказахме, че съществува единен и сплотен клас от умни и талантливи деца! Много ми е трудно дори да си представя, че вече пътищата ни се разделят, но трябва да вървим нагоре! Всеки от Вас е уникален и специален, нека да се гордеем със себе си и всеки да постигне йеланото - невъзможни неща няма! Обичам Ви ужасно много!

#4 Адриана в Четвъртък, 04 юни 2009 22:48

X|| a klas sa nomer 1 :*:*:*

#3 Spasimirka в Четвъртък, 28 май 2009 20:40

Здравейте, извиняваме се. Грешката е поправена и честито на всички успешни ученици, приети в такива престижни университети!

#2 Gradvelin в Понеделник, 25 май 2009 15:07

Хора момчето се казва ХРИСТО МАРГОВ а не Марков. Поправете го ако обичате

#1 Antrops в Понеделник, 25 май 2009 14:21

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени