Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Тържествен концерт на СОУ "Св. Св. Кирил и Методий"

25 май 2009, Понеделник | 17:53

120 годишен юбилей на училището

Кирил и Методий 120 години концерт   На 22 май от 12 часа, в залата на ОНЧ "Отец Паисий" - Велинград, СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" изнесе представление в чест на своята 120 годишнина. Велинградчани, присъствали на това тържество дълго ще го помнят с невероятната сцена, изобразяваща кораб, издул платна и двамата водещи кап. и пом. кап. Иван Гергев и Маргарита Гергова.

   Много бивши, настоящи учители, хора от Общински съвет и администрация бяха гости на това тържество. Г-н Алеков, директор на училището поздрави всички, а след него поздравления не спести и кметът Лебанов, който подари лаптоп на училището. Поздравителни адреси отправиха Министерство на Образованието и науката чрез зам. мин. Кирчо Атанасов, областния управител г-н Георги Петърнейчев, Общински Съвет гр. Велинград, Коалиция за България и Областния съвет на БСП-Пазарджик, ПГГС "Христо Ботев", ОУ "Георги Бенковски", ОНЧ "Отец Паисий", ОУ "Христо Ботев", ОДК Велинград, ПГД "Иван Вазов", проф. Иван Цветков, ОДЗ "Слънчице", ОУ "Неофит Рилски" придружен с подарък - мултимедия. От името на Общински съвет Мустафа Джамбаз поздрави училището и подари принтер.

   Тържествената част беше изпълнена с различни изпълнения, сценки и танци, в които участваха и малки и големи. За такава годишнина имаше и подобаващ финал - тържествено поднесена торта на фона на "Многая лета".

   За бивши и настоящи служители на училището тържесвтеното настроение продължи и с коктейл в ресторнт "Чинарите".

   Снимки от тържеството тук: 120 години СОУ "Св. Св. Кирил и Методий", концерт, от почерката-коктейл тук: Почерпка след празничния концерт, а клипче проследет тук:

 

Коментари

браво на Кирил и Методий,ние сме номер едно,обожавам моята учителка,Лили Шаламанова,много я обичам,и винаги ще я помня!

#3 mimi pashova в Неделя, 19 юли 2009 16:29

Мале, колко ми беше лошо тогава,под карантина хахаххаа

#2 Карина в Петък, 17 юли 2009 23:47

120 години са за уважение, да им е честито !

#1 Rdlk в Вторник, 26 май 2009 19:38

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени