Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Награди в СОУ „Св.Св.Кирил и Методий”

28 май 2009, Четвъртък | 12:19

Победители в конкурса „Аз пиша красиво” и „Моето училище”

Награди в ОДК   На 26-ти май предиобяд, в малката сграда на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” (ОДК - бившия Пионерски доме) бяха наградени победителите в две от мероприятията, посветенина 120 годишнината на училището - „Аз пиша красиво” - краснопис и „Моето училище”- рисунка.

   С много настроение и усмивки победителите взеха своите награди, които бяха връчени от директора на училището Пламен Алеков. Освен грамоти децата получиха и водни боички, четки, химикалки и тетрадки. При най-малкитев конкурса по краснопис първо и трето място спечелиха учениците Елена Папазова и Радина Граматикова от първи „а” клас. Първо, второ и трето място при третокласниците взеха съответно Цветелина Кадьова, Мария Ананиева и Кирил Забурдяев от трети „а” клас. За най-хубава рисунка бяха удостоени с грамоти и първо място Йорданка Лазарова от трети „а” клас, следвана от Виктория Милчева от трети „а” клас. Националната служба по гражданска защита връчи наградата за първо място на Цветина Вачева от първи „а” клас. Победителите бяха представени от своите преподаватели и приветствани от своите съученици.

Вижте снимки от награждаването: Награди за рисунки и краснопис.

Величка Лазарова

Коментари

Браво на децата!

#5 Rdlk в Вторник, 02 юни 2009 13:14

Браво , дечица!

#4 Стефка в Петък, 29 май 2009 16:00

Честито!

#3 Spas в Петък, 29 май 2009 12:33

Мили деца , вие сте едни малки таланти и трябва да се гордеете с вашите награди ! Пожелавам ви много-много успехи!

#2 орхидея в Петък, 29 май 2009 08:08

Децата са прекрасни и много добри таланти.Поощрявайте ги повече!Те го заслужават!

#1 Вили Пандурова в Четвъртък, 28 май 2009 16:59

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени