Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Майско благотворително шоу

28 май 2009, Четвъртък | 19:40 | прессъобщение

Магията на здравето

Майско шоу ЦДГ Радост Велинград   Всяка година, в края на месец май, ЦДГ "Радост" - Велинград, изнася по един майски концерт. Вчера 27 май, от 10 ч., в двора на детската градина малките дечица изнесоха спектакъл под наслов "Магията на здравето". Да уважат техния красив празник бяха дошли г-жа Стефанова - директор на дирекцияи "Образование", г-жа Фърцова - председател на синдиката на КНСБ, г-жа Лебанова - председател на организацията "Нежна сила", началниците на КАТ и полицията, много директори на училища и детски градини и разбира се много родители и граждани.

   Това, което всички видяха и чуха бе една истинска магия на здравето и чистотата. В прогамата имаше много и различни изпълнение на песни, сценки и танци, които по своеобразен начин учат децата на хигиена и здравни навици. Особено интересна беше програмата за зъбките както и пътешествието с кораб до Африка. Цялото шоу бе с благотворителна цел, за да съберат децата малко средства за материали и детски играчки.

   Вижте снимки от шоуто: Майско шоу ЦДГ "Радост", а клипче на голяма част от него проследете тук:

Коментари

Колеги, положили сте труд, но много грешки от страна на водещата! Моля, тя не владее добре правоговора. Куца й граматиката. При това имате куража да демонстриране записа за по-голяма аудитория...

#8 Рани Рей в Събота, 01 август 2009 15:55

Браво на малките сладури!Положили са толкова труд,за публиката!Нека да се гордеем с децата на Велинград - България !

#7 mimi pashova в Сряда, 22 юли 2009 21:52

заслугата за това чудесно щоу е на целия колектив на ЦДГ"Радост"Сърдечно им благодарим за изживяването!

#6 плами в Понеделник, 01 юни 2009 17:30

Децата са направо страхотни!Тези малки сладури направиха своите родители много щастливи ,защото самата програма развесели много хора

#5 орхидея в Неделя, 31 май 2009 19:40

Големи сладури са децата!

#4 kalispera в Събота, 30 май 2009 16:02

Детските градини не са това, което бяха! И това го казвам в положителен смисъл. Вижте какви са програми, какви са озвучения и прочие. Браво!

#3 Spas в Петък, 29 май 2009 22:57

Браво на децата

#2 Rdlk в Петък, 29 май 2009 17:30

Много хубаво шоу, съжалявам , че не научих за него по-рано , за да го гледам на място.

#1 sel в Петък, 29 май 2009 15:51

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени