Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Шоу Гоцомецания във Велинград

01 юни 2009, Понеделник | 16:49

"Страната на всички желания"

Детско шоу Гоцомецания във Велинград   На 31 май, ден преди празника на детето, във Велинград гостува шоуто Гоцомецания на театър "Мажор". За един час прекрасните дечица от Велинград имаха възможността да участват в шоуто, заедно с дебеланата Меце и флегматичния добряк Гоце. В различни интересни задачки бяха включени децата, като за участията си получаваха подарък.

   На финала на шоуто всички деца, дошли на площад "Николай Гяуров" се качиха на трибуната и потанцуваха весело. Всяко дете получи вкусотийки от Гоце и Меце.

   Вижте снимки от този ден: Детско шоу Гоцомецания във Велинград, а акценти от деня на техния празник проследете тук:

 

Коментари

Поне хората нещо правят за децата,от колкото да седят по компютрите да ги болят очите ще гледат забавно шоу,знам че е за малки деца,аз дори не съм и присъствала,но децата се забавляват!

#4 mimi pashova в Четвъртък, 16 юли 2009 22:40

Във Велинград си организираме много по-хубави тържества от тези на гостуващи измислени смешници

#3 Соня в Петък, 05 юни 2009 07:20

Случайно минах през центъра, когато се провеждаше това шоу и трябва да ви кажа, че бе направо пародия, макар че децата се забавляваха. Те са деца и всяко развлечение ги радва, може би на това и разчитат шоумените от Гоцемецания и не бяха се въобще постарали.

#2 sel в Вторник, 02 юни 2009 07:26

Хубаво е, че Общината прави нещо за децата. Надявам се да им е харесало.

#1 Spas в Понеделник, 01 юни 2009 23:10

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени