Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Изложба "И Ние можем"

04 юни 2009, Четвъртък | 09:31

Дневен център за деца и младежи с увреждания „Надежда”

ДЦДМУ Надежда Деца рисунка   Под мотото „И Ние можем” на 1-ви юни от 11ч. в Общинския бизнесцентър – Велинград ДЦДМУ (Дневен център за деца и младежи с увреждания) „Надежда” откри своята първа самостоятелна изложба. Трогателно бе да се разгледа всичко, което детските ръчички са изработили в ателието по „Арт терапия” и по време на груповите занимания. По думите на г-жа Симеонова - директор на Центъра, „ролята на Дневния център е да насърчава и подкрепя социалното, емоционално и културно развитие на всеки посетител, като доказателство за това, че всеки човек може да развие потенциала си и да бъде ценен участник в живота на общността... Ние представяме своята първа самостоятелна изложба. Всичко, което виждате е дело на децата на Дневния център, на техните мечти и представи… избрахме 1-ви юни – денят на детето, за среща с Вас, защото сме убедени, че всяко дете има правото да празнува, да покаже своите способности и творчество, за да бъде похвалено и оценено…”.

За да усетим цялата душевност на тези деца, подтикнала ги да сътворят толкова красиви неща, достатъчно е да разгледаме изложбата им: Изложба "И ние можем" на деца от ДЦДМУ "Надежда".

 

Коментари

Поздравления за всички, които искрено помагат на тези деца и ги насърчават...

#5 Bob в Сряда, 10 юни 2009 17:12

Излажбата на децата от Дневния център е невероятна. Браво!!!! Продължавайте все така напред и нагоре. Поздравления и на хората помагащи на децата.

#4 тони в Неделя, 07 юни 2009 15:19

За първи път чувам за този дом и радвам ,че има толкова талантливи дечица.

#3 орхидея в Петък, 05 юни 2009 08:32

Не знаех, че във Велинград има такъв дом, но силно подкрепям всяка добра инициатива, която може да помогне на децата!

#2 Стефка в Четвъртък, 04 юни 2009 21:30

Дано това не е единствената изложба и инициатива на тези деца. Поздравления за всички, които се грижат всеотдайно за тях!

#1 sel в Четвъртък, 04 юни 2009 13:33

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени