Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Eкотитан ритмично изпълнява договора

09 юни 2009, Вторник | 23:14

Информация от Община Велниград

прессъобщение   През изминалите две седмици служителите на почистващата фирма „Еко-Титан“, измиха булевардите „Съединение“ и „Александър Стамболйиски“ и главните улици на града ”|Юндола”, „Винчо Горанов“ и „Св.св. Кирил и Методий“, заедно с прилежащите към тях тротоари. Освен това за четвърти път бе измита и пешеходната зона. Паркът под хотел „Двореца“ бе зацветен, а сухите клони на дърветата бяха окастрени.

  На 9 юни бяха зацветени и площите пред сцената на площад „Николай Гяуров“. Засаждането на цветя там бе забавено с няколко дни, тъй като от фирмата споделиха опасенията си, че около предизборните концерти, насажденията биха били стъпкани. Веднага след това обаче от „Еко-Титан“ започнаха да засаждат цветя пред трибуната, както бе предвитено.

Коментари

Измиха...силно казано,но оттогава изминаха почти два месеца. Второто миене кога ли ще е...?

#3 mirrea в Понеделник, 10 август 2009 16:56

всичко това е хубаво само че във велинград има и малки улици. тях никой не ги подържа. например аз живея на малка улица и зимно време ние си е чистим от снега а лятно време никой не чисти боклука по тротоарите.

#2 branio в Събота, 13 юни 2009 09:12

Emi bravo na ekotitan

#1 Rdlk в Вторник, 09 юни 2009 23:23

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени