Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Сбогом учебна годино

13 юни 2009, Събота | 18:23

Последен учебен ден за петокласници от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий"

5 клас СОУ Кирил и Методий Велинград   Една учебна година отмина и за малките петокласници от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий". С презентации, пиеска, песен, лакомства и една голяма торта, на 12 юни сутринта, те отбелязаха края на учебната година в нетрадиционен час по литература. Класните ръководителски на 5-а и 5-б клас - Елена Василева и Мария Делиева и учителката по български език и литература Любка Тилева, заедно с усилията на всички участници в малкото тържество се бяха постарали да създадат една приятна атмосфера, в която да си кажат ведро довиждане до септември.

   Водещите на тържеството, петокласниците Александра Масларова и Виктория Чешмеджиева, умело въвеждаха различните части на програмата. Петя Пипева и Цветелина Кюлюмова представиха презентациите "Митът" и "Фолклорен празничен калентар". Ученици от 5-а клас майсторски поднесоха пиесата "Рождения ден на принцесата". За да провери остроумението и чувството за хумор на съучениците си, Александра Пеева бе подготвила пословици и гатанки и при всеки отговор раздаваше лакомства. А Веселин Димитров чрез песента си "Учител" поднесе всеобщото признание на петите класове към своите любими учители.

   Вижте снимки от тържеството: 5 клас тържество, а акценти от него проследете тук:

Коментари

mnogo qko tarjestvo be6e,super.G-ja Lubka Tileva podgotvi vsi4ko

#4 ap в Вторник, 22 декември 2009 17:08

На класните ръководителки Мариа Делиева,Елена Василева и Люка Тилева и на всички деца от СОУ Св.Св.Кирил и Методѝѝ пожелавам наѝ слънчевото лято и много усмивки през вакахцията!

#3 Vanikova в Сряда, 17 юни 2009 21:54

mnogo e qko az sam ot tozi klas

#2 mitko spirov в Понеделник, 15 юни 2009 23:03

Чудесни снимки:-Пожелавам хубаво лято на всички деца!

#1 Bob в Понеделник, 15 юни 2009 10:40

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Седем разказа за вярата
06 април 2019 | 08:22
Проект World of emotions
09 април 2019 | 14:41
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени