Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поетична среща на национално ниво

15 юни 2009, Понеделник | 11:02

Литературен кръг "Свободна мисъл" в Панагюрище

Литературна среща на Откровения.ком в Панагюрище   На 13 юни от 17:30 ч. си дадоха среща поети и фотографи от цялата страна, обединени виртуално в една от най-известните страници за лично творчество - Otkrovenia.com. Този сайт е предпочитан сред много творци, защото има свой собствен облик и творческа атмосфера. Голяма част от членовете на Велинградския литературен кръг "Свободна мисъл" членуват в това виртуално онлайн общество.

   "Откровениците" се срещнаха пред паметника на Боримечката в 17:30 ч. Сред многоброините участници бяха и членове от Велинградския литературен кръг "Свободна мисъл" - Петър Пещерски, Галя Матева, Стойна Стоянова и Мария Табакова. Мая Попова, публикуващ редактор в Откровения, за кратко време успя да създаде една емоционална, топла атмосфера на запознанство и общуване, така че тръгвайки към Историческия музей, всички вече свободно разговаряха и споделяха. Срещата на творците от Откровения съвпадна с Панагюрската седмица на изкуствата. За всички бе подготвена празнична програма от Панагюрци, след което някои поети прочетоха свои стихове.

    Срещата продължи в ресторант "Бонжур" сред много веселие, песни, танци и стихове.

   Снимки от срещата тук: Поетична среща в Панагюрище, а тук може да усетите атмосферата от срещата:

Коментари

Хубави са тези инициативи, а пък по този начин се чува и за Велинград. Поздрави за поетите от Литературен кръг "Свободна мисъл" и очакваме нещо ново от тях.

#2 Стефка в Сряда, 17 юни 2009 09:00

Браво на нашите литературни творци!Поздравявам всички!

#1 sel в Понеделник, 15 юни 2009 15:25

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени