Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Облагородяването в града опорочено

15 юни 2009, Понеделник | 12:07

Информация от Община Велниград

Община Велинград сграда   Във връзка с непрестанните случаи на изкореняване на засадени цветя в центарлната градска част, Общинска администрация Велинград умолява гражданите и гостите на града да не късат цветята и всякава друга растителност, които са засадени на обществени паркови места и пред сградите на местните институции. За целта ще бъде поставена засилена нощна охрана, която да следи за нарушения.

   Общинското ръководство на Велинград полага усилия за облагородяване и поддържане на зелените площи в града, като заделя средства от бюджета за нова растителност. Общ дълг е да я запазим и да се грижим за нея, а не да я унищожаваме!

Коментари

Според мен всичко опира до възпитанието. Не е прието да съсипваш това което е направено и след това да критикуваш и да плюеш по управниците, че нищо не вършат.

#6 han в Понеделник, 13 юли 2009 11:23

Поведението на децата отдавна ни възмущава, но правите ли достатъчно за възпитанието им? НЕ!

#5 PITBARBA в Четвъртък, 25 юни 2009 16:58

Да сложат човек да следи наистина и да ги изловят тея гаменчета!!

#4 Spas в Вторник, 16 юни 2009 16:19

Pozdraviavam kmeta!Za seten pat se ybegdavam 4e vav Velingrad giveiat golemi prostatsi!Neka se nalogat i globi na nary6itelite!Da vazstanoviat yni6togenoto!

#3 Abrikort в Понеделник, 15 юни 2009 22:31

Ами така си е mary, за съжаление винаги ще има такива гамени ! Но надявам се като сега има засилена охрана да няма повече такива вандалства и града ни да придобие по-красив вид !

#2 Rdlk в Понеделник, 15 юни 2009 16:56

Похвално за общината, че обръща сериозно внимание на този проблем. Лично аз смятам, че това е деяние на разлигавени гамени, за които отговорност носят техните родители.Липсата на занимания за младежта е една от причините да се стигне до този и други подобни проблеми отговарящи на днешната лоша действителност. Затова е хубаво да поощряваме добрите постъпки и изяви на нашите деца.

#1 mary в Понеделник, 15 юни 2009 14:33

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени