Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Нови победи за клуб "Импулс"

15 юни 2009, Понеделник | 18:38

Национални и международни завоевания

Клуб Импулс двойка   През първата половина на месец юни, един от спортните символи на Велинград, прославил града ни в чужбина и България - клуб “Импулс” можа да участва в два много важни за сезона прояви от Календара на Клуба и Федерация от международно и национално значение, а именно:

   На 6-7.06.2009 година двойката: Светослав Василев-Любомира Петкова взеха участие в ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО за СЪСТЕЗАТЕЛИ над 19 години /в Сомбатхели, УНГАРИЯ/ в дисциплината МНОГОБОЙ, където нашата двойка се класира на 27 позиция в Европа. Светослав и Любомира бяха единствените представители на страната по квотния принцип /една двойка от страна/, същата класация е и най-добрата за тях в такъв голям форум. Със всеки турнир двойка се доближава до ТОП400 в Световната Ранглиста.

    Седмица по късно 11 двойки от Клуба взеха участие в поредния кръг за “Купа България”, проведен в гр. Каварна където нашите представители доказаха своята класа, от което говори и класирането:

    Юноши старша възраст в двете дисциплини:
- Йорданов/Марвакова - 1 място ЛА
- Дулев/Пандева - 2 място СТ
-Стефанин/Макнева - 2място ЛА, 1 място СТ

   Младежи:
- Ганев/Гаджева - 2 място ЛА
- Гръчки/Димова - 2 място СТ
- Златарев/Георгиева - 4 място СТ
- Спасов/Клисурска - 6 място
-Минчев/Думанова - 4 място ЛА

    Състезатели над 19 години:
- Мехмедов/Динчева -4 място ЛА
- Гръчки/Димова - 4 то място СТ

   На следващия ден от Отворения Турнир за Купа “КАВАРНА” представителите на клуб "Импулс" завоюваха: един златен, един сребърен и два финала в отделните категории.

    В края на сезона предстои и последното препятствие пред Клуба и неговите двойки: Държавното Първенство и Международен Турнир “АЛБЕНА“-2009 от 1-3.07.2009 год.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени