Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ученически компании в София

17 юни 2009, Сряда | 22:39

Две велинградски компании по Junior Achievement участваха в бизнес форум

Клуб Импулс двойка   На 15 юни в Кемпински хотел Зографски над 400 ученици и студенти от цяла България се включиха в младежкия бизнес форум "Изгряващи звезди", организиран от Junior Achievement. Измежду тях бяха и представители на две ученически компании от СОУ "Васил Левски" - Велинград: 3 ученика от Ja WoW и 6 от Green Team.

   Junior Achievement - Welcome to Our World е компания, която произвежда различни сувенири и аксесоари от вълнена праежда. Както подсказва името й, компанията Green Team е изцяло посветена на природни продукти. Учениците от тази компания са създали "Дневник на билките и тяхната употреба", който също има и електронен вариант. Повече информация за двете компании може да намерите на техните интернет страници: Jo Wow и Green Team.

   И двете фирми представиха продуктие си на бизнес форума в София. Две номинации получиха там от Green Team - за най-добър екип и за най-иновативен продукт. Ja-WoW получиха награда - HP принтер за отговорен бизнес и втора награда за принос към програмата "Бизнес без граници" на Джуниър Ачийвмънт.

   Освен награди и номинации двете компании, както и всички участници във форума, получиха ценни съвети от представители на държавната администрация и различни корпорации.

   Вижте какво казват за компаниите си и длъжностите им в тях самите ученици:

Коментари

ne e losho daje e mn dobre

#5 mimeto_dosheva в Събота, 15 август 2009 23:05

dobre e be kfo?

#4 Todor Sharkov в Вторник, 14 юли 2009 19:22

Направо нема катo нас :p ^^

#3 Evgeni Margov в Неделя, 21 юни 2009 15:27

Колко сме фотогенични всички ^^

#2 Angel Doshev в Четвъртък, 18 юни 2009 23:01

Прекрасни деца! Прекрасно е това, което правят! Някога училищата не предоставяха тази възможност, те просто са щастливи-много повече емоции и уют има днес в училищата! А и директорът им Моллов е човек с големи амбиции, хъс за работа и най- вече любов към учениците, която си личи от всичко , което прави! Успех на всички!

#1 sel в Четвъртък, 18 юни 2009 08:20

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени