Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Чепинчани на среща с Пирински

18 юни 2009, Четвъртък | 22:59

Пинсионерите изказаха проблемите си

Среща Чепино пенсионери Пирински   17 юни бе богат на различни събития, който донесоха положителни усещания за много хора във Велинград. След откриването на защитено жилище за хора с увреждания и предаставената сграда в центъра на Чепино и на двете от които присъстваше председателя на Народното събрание Георги Пирински, той посети и пенсионерите от Чепино.

   На срещата с чепинските пинсионери присъстваха още кмета Лебанов и зам. кметовете Янчев и Цветанова. С още приповдигнато настроение кмета припомни всички усилия, които полага Община Велинград за квартала и за бъдещите планове. Г-н Пирински поздрави всички и отговори на въпроси на присъстващите. Срещата бе кратка, тъй като г-н Пирински бе очакван и в другите пенсионерски клубове. Вижте част от срещата:

Коментари

Казват - ще поживеем, ще видим и дано тези пенсионери са живи и здрави, за да се порадват на изпълнени обещания!

#3 sel в Събота, 20 юни 2009 13:50

Komynista Pirinski se sre6ta s pensioneri ot 4epino!O4YDVA6TO!4i4ko Pirinski ami Kamenitsa????6te se razsardiat!Galkoto e 4e pak sa go gledali zaxlasnato tozi......?

#2 Abrikort в Петък, 19 юни 2009 17:08

Хаха! "Червени бабички"! А какви са? Да не са сини! Какво ви е дало "великото" БКПБСП?

#1 Spas в Петък, 19 юни 2009 09:33

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени