Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Вечер на старите градски песни

19 юни 2009, Петък | 23:15

Читалището в Каменица се изпълни с почитатели на старите градски песни

Стари градски песни вечер   На 18 юни от 19:00 ч. голямата зала на ОНЧ "Васил Левски" Каменица, беше събрала много почитатели на старите градски песни. Там се проведе среща на няколко хора за стари градски песни, а водещите бяха известните в цяла България Бони Милчева и Тодор Върбанов от предаването "Ако зажалиш" по телевизия СКАТ. Водещите създадоха неповторима атмосфера не само със собствените си изпълнения, но и с уменията си да внасят хумористични нотки в изказванията си. Аплодисментите на публиката не стихнаха до самия край на вечерта.

   Вижте снимки: Вечер на старата градска песен Велинград. Потопете се в атмосферата на тази вечер, като чуете част от изпълненията:

Коментари

Страхотна атмосфера имаше вечерта на старата градска песен! Пожелавам догодина да се превърне във фестивал на градската и шлагерна песен и да има и млади учасници.

#2 Petrova в Събота, 24 октомври 2009 20:00

Хубаво е , че има почитатели и на старата градска песен!

#1 sel в Събота, 20 юни 2009 13:47

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени