Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Нека да е лято"

20 юни 2009, Събота | 21:11

Ученици от "Св. Св. Кирил и Методий" получиха свидетелства и бележници

Бележници и свидетелства СОУ Кирил и Методий Велинград   Под наслов "Нека да е лято" на 19 юни в 18:00 в голямата зала на Община Велинград ученици от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" получиха своите бележници и свидетелства. Цялото малко тържество бе осъществено най-вече от учениците с помощта на класните ръководители на 8 клас Любка Тилева и Венета Цанова.

   Много цветя, пъстрота и усмивки имаше в залата, много настроение създадоха учениците с техните кратки рецитали "Нека да е лято" и "Благодарим ти учителко". Водещи на това тържество бяха Гергана Василева и Виктор Мацанов. Директорът Пламен Алеков подзрави всички ученици и връчи бележници на децата от 5 до 7 клас и свидетелства за завършване на осми клас на по-големите ученици. Учениците от училището - Гергана Василева, Мария Косева, Даниела Бурдина и Йордан Дулев завършиха с пълен отличен, за което получиха грамоти и книги.

   Част от тържеството вижте тук:

Коментари

Мисля че в СОУ"Васил Левски" е доста по сериозна подготовката.Успех на всички.

#3 ivo в Четвъртък, 25 юни 2009 21:17

Страхотно тържество. За пореден път доказахте че сте №1.Осмокласници само вСОУ СВ.СВ.Кирил и Методий ще следвате мечтите си. Запишете се там.

#2 sue в Четвъртък, 25 юни 2009 11:18

Нека да е лято- хубаво и интересно за всички от СОУ "СВ.Кирил и Методий". Успех и добра ориентация на всички осмокласници!

#1 Стефка в Понеделник, 22 юни 2009 08:17

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени