Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Стартира Бизнес Каталог Велинград

22 юни 2009, Понеделник | 14:44

Бизнесът е бизнес

Бизнесът е бизнес   За по-малко и от половин година GradVelin.com успя да се наложи като един от най-атрактивните и информативни интернет портали за Велинград. Сайтът продължава да се развива и подобрява, като усъврешенства качеството на услугите, които предлага и разширява техния обем.

   В помощ и услуга на велинградчани и предпримачите от Велинград и региона, разработихме нова интернет услуга в сферата на рекламата – Бизнес Каталог на град Велинград. Каталогът цели да презентира по-най добрия и изчерпателен начин вашия бизнес, като го направи известен на широк кръг хора, каквито са именно потребителите на ГрадВелин.

   Структурата на каталога е максимално опростена и ясна като се гради на 16 основни категории и множество подкатегории към тях. Търсенето в каталога е изключително лесно и бързо. Всяка фирма е представна в кратък и пълън вариант. Пълният вариант включва разширена информация за дейността, контакти и снимки.

   Разгледайте Бизнес Каталога на Велинград!

Коментари

Много добре започва тази идея. Пожелавам ви да я реализирате успешно и бизнесът във Велинград да се развива и каталогът да расте!!!:

#5 kalispera в Вторник, 23 юни 2009 23:43

Подкрепям всяко хубаво нещо, което е от полза на хората! Браво , че сте пуснали толкова изчерпателен каталог!

#4 sel в Вторник, 23 юни 2009 08:30

Браво ! Ако може да сложите и нещо като указател с телефонни номера на обшествени институции ще е супер !

#3 t-rex в Понеделник, 22 юни 2009 19:26

Много добра идея - да се събрат всички фирми във Велинград на едно място. Дано бързо се попълни каталогът, за да може да ни улесни и нас гражданите.

#2 брей в Понеделник, 22 юни 2009 18:13

Goliamo BRAVO na ekipa sazdal i rabotil za da izleze tozi katalog na iave!

#1 Abrikort в Понеделник, 22 юни 2009 17:45

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени