Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Лебанов се срещна с руска делегация

26 юни 2009, Петък | 17:50

Информация от Община Велинград

Община Велинград   На 25.06.2009г. кметът на община Велинград бе поканен от ръководството на СПА клуб „Бор“, да закрие семинар, в който участие взе делегация от Русия. Форумът бе посветен на здравословния начин на живот и обмяната на опит по темата между двете страни. Организатори на събитието са Руския женски конгрес и Международното сдружение по балнеология и туризъм „СИРОНА“. Официален гост на събитието бе г-жа Татяна Владимировна Черторитская - председател на Руския женски конгрес и ръководител на делегацията.

   Кметът Иван Лебанов приветства гостите на Велинград и сподели, че се надява, по време на семинара, гостите да са усвоили ценни знания в областта балнеологията и СПА процедурите, които са така характерни за курортния ни град. Освен това изрази и удовлетворението си, че на този семинар двете страни са съумяли да си сътрудничат и да обменят ценен опит в популяризирането на здравословния начин на живот. Г-н Лебанов връчи на участниците в семинара сертификати, които удостоверяват преминаването на обучението им във Велинград.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени