Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ПГГС раздаде дипломи

28 юни 2009, Неделя | 15:53

На добър път зрелостници

ПГГС Завършване   На 26 юни дойде дългоочакваният момент и за ПГГС "Христо Ботев"-Велинград. Сред празнична обстановка - богата програма, приветствие от зам. кмета Янчев, топли думи за раздяла, казани от директора на гимназията, учениците от 12 клас получиха своите дипломи.

От името на зрелостниците благодарност и пожелание изказа Илия Шахларски, първенец на випуск 2009 год. с успех 5.51. Заедно с дипломата си той получи и книгата "1000 причини да се гордеем, че сме българи". На сцената при връчване на дипломите присъстваха и класните ръководители на четирите паралелки - Снежана Гончева, Цветан Гугалов, Йордан Ушев, инж. Невена Димитрова. По решение на педагогическия съвет бяха дадени парични награди на ученици от ПГГС, разнесли достойно името на гимназията. 120 лева получи републиканският шапмион по канадска борба Димитър Дановски и 60 лева Христо Желязков за второ място в националното състезание по горски многобой в Тетевен тази година.

Коментари

Напълно заслужени 120лв за Димитър Дановски!!! А като цяло мн добър випуск.

#1 Мариета в Понеделник, 29 юни 2009 16:14

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени