Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дипломи за ученици от СОУ "Васил Левски"

28 юни 2009, Неделя | 17:04

Зрелостниците получиха дипломите си

ПГГС Завършване   62 зрелостника от елитното СОУ "Васил Левски" получиха своите дипломи на официалната церемония, която се състоя вчера, 26 юни, в голямата зала на ОНЧ "Отец Паисий". Всички ученици се чувстваха изключително щастливи и горди, че са учили в това училище.

Доказателство за високия стандарт на обучение е, че випуск 2009 завършва с общ успех 5.05, като А паралелка с отличен 5.71. Зрелостниците, чиито дипломи заедно с малък подарък тевтерче и химикал, бяха връчени от директора Моллов, няма да забравят грижите на своите класни ръководители Мария Котрянска, Илияна Христова, Миланка Велева, Румяна Бояджиева и всички свои учители през тези години. Този вуписк има с какво да се гордее, а негов първенец е Димитър Панчев, който получи специален плакет.

Тържествената церемония, започнала с химна на България, рецитал по стихове на Петя Дубарова, поздравления от Виктория Зотова и Георги Дишлянов, вълнуващото връчване на дипломите направи своя страхотен финал.

   Вижте видео от тържественото събитие:

Get Adobe Flash player

 

Коментари

:D:D:D

#2 dido в Четвъртък, 15 октомври 2009 15:01

Изключително съм горда, че учих в СОУ "Васил Левски". За мен то е най-доброто училище и много ще ми липсват момените прекарани в него!

#1 Мариета в Понеделник, 29 юни 2009 16:08

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени