Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Випуск 2009 на ПГИТ

28 юни 2009, Неделя | 20:59

Раздаване на дипломите на ПГИТ

ПГИТ Дипломи    Макар и дъждовен, 26 юни не помрачи настроението на випуск 2009 на ПГИТ "Алеко Константинов", когато в голямата зала на Общината те получиха своите дипломи. В сърцата си всички зрелостници ще запазят благодарността и обичта към своите учители, съветите и напътствията, които са получавали през годините, когато са били заедно. И не на последно място - гордост, че са завършили едно толкова престижно училище. Гости на тържеството бяха кмета Лебанов, зам. кмета Янчев, Стефан Юруков, Веладин Битолски.

140 зрелостника получиха дипломи за средно образование, 132 - свидетелства за професионална квалификация ІІ степен. Свидетелства за най-високата ІІІ степен квалификация получиха осем ученика, които са завършили 12 клас миналата година, след което една година са учили 13 клас самостоятелна форма на обучение. От всички зрелостници 23 са с отличен успех. За отбелязване е, че седем ученика от 12-Б клас специалност "Мениджмънт в туризма" по българо-австрийски проект получиха грамота и плакет специално от Лебанов. Всички ученици от тази специалност заедно с дипломата си за средно образование получиха и декрет на Австрийското федерално министерство на Образованието науката и културата. Този декрет удостоверява, че тяхното образование е съпоставимо с това, което получават връстниците си в професионалните гимназии по мениджмънт в Австрия. По този начин учениците получават право да следват и да работят в страните от Европейския съюз.

Коментари

Това да не е предизборна среща на БСП.

#1 iiaa в Вторник, 30 юни 2009 16:20

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени