Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Събрание на русофили

29 юни 2009, Понеделник | 11:08

Сдружението на русофилите във Велинград проведе второто си събрание

Нежна сила Ревю   На 26.06 от 17.30 часа в къщата на баба Цвета се проведе Второто събрание на Сдружението на русофилите. Официални гости на събитието бяха г-н Веладин Битолски – началник на кабинета на министър-прецедателя, доц. д-р Стефан Юруков – Прецедател на държавната агенция по горите, г-н Иво Атанасов – кандидат за депутат от Пазарджишки регион, кметът на община Велинград Иван Лебанов и неговите заместници Валентина Цветанова и Георги Янчев.

   На вниманието на всички присъстващи бяха представени руска изложба от картини, както и филм за българите в Коми. Освен това внимание бе отделено и на 130-годишнината от създаването на дипломатическите отношения между България и Русия, чието начало е поставено на 7 юли 1878г.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени