Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дефилират "нежните жени"

29 юни 2009, Понеделник | 12:57 | прессъобщение

Демонстрация на облекла

Нежна сила Ревю   За пореден път нежните жени от "Нежна сила" доказаха, че съвременната жена има своя стил и усет към красивото. На 26 юни, от 20 ч. в ресторант "Том и Нези" те дефилираха сред много блясък и светлини с изключителните облекла на престижна фирма за облекло.

Беше невероятно изживяването на едно място да се видят толкова различни жени, които ги свързва красотата и самочувствието им на модерни европейки, нежни и предизвикателни, земни и дръзки, амбициозни и чувствени - всяка една от тях бе привлекателна сама за себе си и носеше своята индивидуалност. За доброто настроение и усмивки пяха хор "Велина" и Спас Караилиев, а малките танцьори от клуб "Импулс" отново предизвикаха бурни овации. Изненадата на тази красива цветна приказка бе демонстрацията на дизайнерката на дрехите, която на живо от плетени детайли облече една от нежните жени, с което доказа, че това, което прави, наистина заслужва вниманието на всички.

   Вижте снимки: Нежна сила модно ревю, а видео проследете тук:

Get Adobe Flash player

Коментари

:y Реверанс за Вашите идеи и творчески атрактивен старт с всички мероприятия! Подавам Ви и моята ръка за творчески контакти в сферата на творческите идеи от плетивото ми. :y

#5 demetra в Четвъртък, 26 септември 2013 11:30

Ец, ец......... браво ви нежни сили !

#4 Rdlk в Вторник, 30 юни 2009 22:11

Рекламна акция. Поне, изглежда, жените са се забавлявали. Успех.

#3 Spas в Вторник, 30 юни 2009 12:42

Нежни, нежни

#2 kalispera в Вторник, 30 юни 2009 10:30

Brawo nejni jeni!!!!!!

#1 elia в Понеделник, 29 юни 2009 17:15

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени