Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Образователни услуги във Велинград

03 юли 2009, Петък | 11:22

Успешна година за "Образователни технологии"

Образователни технологии сбирка   Изявени преподаватели от почти всички училища в града, членуващи във фирма "Образователни технологии" отчетоха една успешна година. Вчера, 2 юли, в 17 ч. те се събраха в х-л "Витяз". Анализ на работата си през 2008-2009 направи Янка Захова - мениджър на офис Велинград. Във Велинград фирма "Образователни технологии" съществува от три години, дейността й се осъществява в няколко направления - подготовка на кандидатстуденти за изпити и матура, подготовка на ученици за кандидатстване след седми клас, занималня и работа в школи по математика и български език за ученици от 1 до 4 клас, текуща подготовка на ученици от всички класове по всички изучавани предмети.

Занятията се провеждат в ОДК. Новост тази година е онлайн обучението, т.е. учениците могат от собствения си компютър да решават тестове и сами да проверяват знанията си.

"Упоритата работа на преподаватели и ученици доведе до много добрите оценки, които се получиха на предварителните кандидатстудентски изпити и на матурите. Това ни дава основание да смятаме, че представянето им на редовните изпити във ВУЗ ще бъде още по-добро", каза в заключение Янка Захова.

Коментари

Образованието е хубаво нещо, особено доставяно от правилните хора! Успехи!

#4 Spas в Понеделник, 20 юли 2009 19:29

ei tova sa nai gotinite prepodavteli : moje6 da se smeesh s tqh, no i te nau4avat na hilqdi polezni ne6ta

#3 toporcheva в Събота, 04 юли 2009 21:38

Браво !

#2 Rdlk в Събота, 04 юли 2009 15:18

Сигурна съм, че тези учителки показват професионализъм и умения! поздравявам ги!

#1 Стефка в Петък, 03 юли 2009 19:57

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени