Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Песен за Велинград"

03 юли 2009, Петък | 11:50

Филм на Кирил Илинчев

Кадър от филм за Велинград   На 2 юли от 18 ч. в голямата зала на ОНЧ "Васил Левски" - Велинград, бе прожектиран филмът "Песен за Велинград" на режисьора Кирил Илинчев. Кирил Илинчев е раждан във Велинград, завършил е кинорежисура в Академия за изкуства в Прага и е починал 1994 год. Дни преди обявяване на Велинград за СПА столица на Балканите, този филм ни връща години назад и ни показва съзряването на града ни. Вижте една малка част от филма:

Get Adobe Flash player

Коментари

Калиспера, филма има много специално излъчване. Точно това старо излъчване го прави много интересен. Забележете колко по-естествено изглежда всичко... и по-скопойно.

#4 Spas в Понеделник, 20 юли 2009 19:30

браво

#3 браво в Неделя, 05 юли 2009 08:34

Този филм бе многоинтересен за по-възрастните хора, които имат спомени от онова време.

#2 Стефка в Петък, 03 юли 2009 19:55

Радвам се, че все пак някой се е опитал да направи филмче за Велинград, но за съжаление е толкова старомодно като похват, няма никакви ефекти, надписчета със факти, да не говорим за ретро дикцията на дамата, която чете текста : Може би за времето си а явно филмът е правен доста отдавна, щом режисьорът е починал още 1994 г. е бил интересен, но сега е по-скоро смешен.

#1 kalispera в Петък, 03 юли 2009 15:28

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени