Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

30 години Културен клуб на пенсионера Каменица

10 декември 2013, Вторник | 08:41 | прессъобщение

Каменският клуб на пенсионера отпразнува 30 години

Община Велинград

Културен клуб на пенсионера в квартал Каменица отпразнува своя 30 годишен юбилей. С песн,и танци и много спомени бе отбелязана тържествено годишнината на клуба. Институцията получи редица поздрави от Общинска администрация, Общински съвет Велинград, читалища, училища, граждани и приятели на клуба. На събитието присъства зам.кметът Георги Янчев, който поздрави членовете на клуба от името на кмета с думите: Вие, уважаеми дами и господа родолюбиви, честни и мъдри българи. Без вас, ние не бихме могли да се опрем на ничие рамо, без вашата воля за живот и опитът ви ние не бихме били същите хора. Мария Кадреева също приветства своите членове, като разказа историята на клуба и представи участниците в него през изминалите 30 години. Кадреева е успешен председател на пенсионерски клуб кв. Каменица преизбирана цели 16 поредни години. В този дълъг период на работа председателката успява да изгради и съхрани редица полезни връзки с клубове от Пазарджик, Правец, Пещера, Батак, Ракитово и други. Клубът се гордее и със своите таланти в сферата на музиката, изкуството и спорта. Клубът на пенсионера бе официално поздравен и от младото поколение на град Велинград в лицето на 17-годишната Никол Манова.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени