Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Четвърти ден на тъмно

10 март 2015, Вторник | 14:46 | общество

Кризата с тока и бедственото положение във Велинград продължават

Четвърти ден жителите на Община Велинград осъмнаха без електричество, а тези от тях, които се отопляват на ток - и на студено. Връзката с тях става все по трудна поради невъзможността да заредят батериите на мобилните си телефони. Граждани се оплакват от протекли хладилници и фризери. Какви ще са щетите от бедственото положение предстои да се изчислява.

И макар че днес (10-ти март) захранването на по-голямата част от съоръженията на ЕСО (Електроенергиен Системен Оператор) е възстановено, Велинград остава в критично положение. Работата по възстановяването на захранването на подстанция „Велинград“ продължава. Все пак от EVN дават светъл лъч надежда с прогнозата си, че днес токът в града и околните села ще бъде пуснат. 

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени