Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Изкуство и фолклор през 6-тия ден

11 юли 2011, Понеделник | 00:04 | празник

6-ти ден от Велинградските празници на културата

6-ти ден от Велинградските празници на културатаС представяне на Колекцията от картини на Художествената галерия и дипляна започна шестият ден на Велинградските празници на културата. Официален гост на представянето бе генерал Атанас Семерджиев, който преди две години в тази галерия отбеляза своя 85 годишен юбилей сред близки и почитатели и картините и пластиките, дарени от него. А вечерта във Велинград - отново пъстра и оживена. Дефилетата и концертите на гостуващи и наши фолклорни състави събраха многобройна публика на площад "Николай Гяуров"

 

Вижте част от 6-тия ден:

Get Adobe Flash player

Коментари

трагедия няма организация :o

#1 миси в Събота, 21 юни 2014 11:17

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Седем разказа за вярата
06 април 2019 | 08:22
Проект World of emotions
09 април 2019 | 14:41
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени