Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

70 години от гибелта на Вела

04 май 2014, Неделя | 20:17 | общество

Велинградчани отбелязаха 70 години от гибелта на Вела

На 3-ти май се отбелязаха 70 години от гибелта на Вела Пеева. По този повод на възпоменателна церемония пред паметника й в кв. Каменица бяха поднесени венци и цветя от Община Велинград, Общински съвет на БСП, Исторически музей, Дружество за защита на Родопите и НЧ „Васил Левски 1904“.  Г-н Никола Делиев призова малцината, дошли да отдадат почит към патрона на града ни, към минута мълчание, в която всеки да възкреси спомена си за нея. На гражданите кметът Иван Лебанов обеща, че скоро паркът около паметника на Вела ще бъде обновен  с нови пейки и фонтан.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени