Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

70 години ПГД "Иван Вазов"

04 май 2019, Събота | 09:57 | образование

Професионална гимназия по дървообработване " Иван Вазов" отбеляза своя 70 годишен юбилей

ПГД " Иван Вазов"- Велинград отбеляза грандиозно своя 70 годишен юбилей

На тържественото честване присъства кметът на община Велинград д-р Костадин Коев, който поздрави екипа на гимназията и нейните възпитаници с думите: 

„ Гордост за всички нас е, че първото в областта професионално училище е създадено преди 70 години точно във Велинград! Пожелавам на целия екип на гимназия „Иван Вазов“  много здраве и любов към професията, а на учениците нови успехи и нека се реализират, като достойни и  успешни личности!“. 

Официални гости на събитието бяха още заместник-кметът Светла Томова, председателят на ОбС инж. Али Мареков, Директорът на РУО- Пазарджик Валентина Кайтазова, директори на училища, детски заведения и други институции. Целият екип на Професионалната гимназия бе край празничната торта.

Богата и интересна бе юбилейната програма, с участието на талатливи деца от Велинград и Ракитово.

Приятна изненада за всички бе участието на  родопския славей Николай Славеев, който вдигна всички в залата, за да се хванат на голямо хоро.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени