Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

8 години Дневен център за възрастни хора с увреждания-

26 април 2017, Сряда | 16:45 | прессъобщение

8 години Дневен център за възрастни хора с увреждания- Велинград

На 25-ти април се навършиха 8 години от официалното откриване на Дневния център за възрастни хора с увреждания/ДЦВХУ/ във Велинград. 

През всичките тези години той е средище на организиран и пълноценен живот. Там ползвателите създават приятелства, споделят хубави и тежки моменти от живота си, празнуват заедно и продължават да участват активно в обществения живот. 

Директорът на ДЦВХУ Велинград-Елена Зисова с нейната всеотдайност и любов, допринася за уюта и комфорта на хората. 

Официални гости на събитието бяха: кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев, директорът на дирекция „ХСД” Мариана Зинкова, мл. експерт Таня Кръстева и ст. експерт Илияна Гешева от дирекция „ХСД”, колегите им от всички социални услуги във Велинград и Ракитово.
Кметът Коев поздрави всички по случай рождения ден на центъра, като им пожела: „Най-доброто, което заслужават здраве, много обич, внимание и достоен живот.”
Талантливите деца от ДЮВИШ „Звънче”, със своите ангелски гласове озариха празника и заредиха присъстващите с положителни емоции. Малките сладури от танцова формация „Мечтатели” към ОУ „Георги Бенковски” плениха публиката с техния руски танц и слънчевите си усмивки.
Честването на рождения ден продължи със сатиричен състав за „Хумор и сатира” при ДВЦХУ с ръководител Елена Павлова и литературно-музикална програма изготвена от самите тях.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени