Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

8 март в Клубовете на пенсионера

08 март 2017, Сряда | 12:30 | прессъобщение

Кметът Коев поздрави дамите от пенсионерските клубове

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев посети пенсионерския клуб в кв. Чепино, по тяхна покана, където отпразнуваха  предстоящият празник- 8 Март. Сред официалните гости бяха: Народният представител от Велинград Димитър Гечев, зам.-председателят на ОбС Велинград Ирина Шумарова, общински съветници и служители от Общинска администрация.  Те бяха посрещнати с песни и много настроение. Кметът и  гостите засвидетелстваха уважението си към възрастните хора, като ги почерпиха с торта и поднесоха на всяка дама цвете.

Също така се обсъдиха теми и задачи, които гражданите поставиха на  изнесената приемна на г-н Коев. Той ги запозна, че въпроси като: поставяне на пейки, ограничаването на каруци през центъра на квартала, запълване на дупки от уличната пътна мрежа, рушащата се подпорна стена на ул. „Христо Боянов“ и др. вече са решени. Предстой цялостна подмяна на уличната настилка на ул. „8 Март“,  след като кметът подсигури средства, отпуснати от държавата. Гражданите благодариха за свършената от него и екипа му работа. Те представиха и други техни проблеми, за които кмета лично пое ангажимент, да бъдат отстранени.От своя страна Градоначалникът им благодари за това, че са толкова активни и  смята, че това е успешният  модел за управление на града и ще се практикува и занапред.

След това бе посетен и  Пенсионерският клуб в Каменица, където бяха посрещнати много сърдечно. Наред с пожеланията за здраве, дълголетие и благополучие, всяка от дамите получи цвете и  голяма торта за да се почерпят. Прекрасни дечица от ДГ „Радост“ с техните стихчета, песни и танци стоплиха сърцата на всички присъстващи.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени